Michelin-restauranter i Danmark

I Danmark kan vi være stolte af en lang række restauranter, der gennem tiderne har vundet de prestigefyldte Michelinstjerner. De findes i hele landet, så læs med her, og lær vores dygtigste kokke og restaurantkoncepter at kende.

Restaurant Frederikshøj i Aarhus

Tæt på Mindeparken i Aarhus ligger den moderne og elegante Restaurant Frederikshøj, der med kokken Wassim Hallal i spidsen er en af de danske restauranter, der har erhvervet sig en Michelinstjerne. Restauranten har en dejlig beliggenhed tæt på skov og hav, og i 2012 blev den kåret til landets bedste restaurant.

Gastromonien, du vil opleve på Restaurant Fredekshøj, er klassisk men uforudsigelig og bærer præg af Wasims avancerede teknikker og minimalismen, der kendetegner det nordiske køkken. På restauranten kan du booke bord til to eller en fødselsdag med 40 gæster – alle selskaber er velkommen, hvis du altså når at booke i tide.

Wassim Hallal er en af Danmarks mest anerkendte kokke, og han har trods sin unge alder allerede været chefkok på flere forskellige restauranter, vundet priser og udgivet tre kogebøger.

Kokkeriet i København
”Mit forhold til mad er et livslangt og monogamt kærlighedsforhold, som kan beskrives med følgende tre ord; passion, besættelse og ærlighed.”

Dette citat er køkkenchefen David Johansens ord, hvis mission i køkkenet i Kokkeriet er at forbedre danske retter med respekt for historien, og derfor vil du som gæst i restauranten opleve nordiske råvarer i moderniserede gammeldags retter.

Kokkeriet ligger i hjertet af København og er endnu en af de dygtige restauranter, der kan være stolte af en Michelinstjerne. Traditioner og nytænkning, minimalisme og overdådighed er nogle af de ord, der kendetegner Kokkeriet, der tilbyder retter, der repræsenterer den aktuelle årstid.  

Kadeau i København og på Bornholm
Som en af de få, tager Kadeau udgangspunkt i den bornholmske natur og traditioner. Restauranten ligger både på Bornholm og i København – begge steder i skønne omgivelser, hvor de i køkkenet hele tiden udforsker nye teknikker og råvarer. Kadeau dyrker sine egne urter, grøntsager og frugter, som følger årstiderne og er med til at inspirere de ambitiøse kokke. Hos Kadeau sætter de pris på traditioner og sørger for, at Bornholm er repræsenteret på alle tallerkner.

Hotel Frederiksminde ved Præstø Fjord

Hotel Frederiksminde ligger i idylliske omgivelser ved Præstø Fjord, hvor temaet er romantik og en høj gastronomisk standard. Der er plads til forkælelse, en uhøjtidelig atmosfære og tid til en dejlig gåtur ved vandkanten. På andet år har Hotel Frederiksminde en Michelinstjerne og har fået international anerkendelse i årets White Guide.

Køkkenet på Hotel Frederiksminde byder på råvarer af allerbedste kvalitet, og du kan altid vælge mellem friske fisk, sæsonens vildt og specialiteter fra lokale producenter. Filosofien er simpel; det handler om den gode smag, uanset hvilken del af verdenen retten stammer fra.

Skal du holde bryllup eller fødselsdag, har Hotel Frederiksminde perfekte omgivelser og lokaler til både store og små selskaber. Restauranten tager også gerne i mod bestillinger på mad ud af huset, så skal du holde brylluppet derhjemme eller har du brug for en fantastisk nytårsmenu, så ring og bestil din menu.

Post Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *